REGISTERED USERS
Username: Password:
Registration
 NEWS

Komandos formavimas pagal Facet5
Komandos formavimas pagal Facet5 - IPM - International People Management | Trainings and seminars pictureIPM kompanija pristato visiškai naują komandos formavimo mokymų modelį – komandos formavimo mokymai pagal Facet5 metodiką. Prieš prasidedant mokymams kiekvienas dalyvis užpildo Facet5 klausimyną ir gauna individualią grįžtamojo ryšio sesiją. Po šio etapo yra sudaroma detali mokymų programa, kuri leidžia daug giliau analizuoti komandos narių stiprybes ir tobulintinas sritis nei įprasti komandos formavimo mokymai. Komandos formavimo mokymų pagal Facet5 metodiką nauda ir vertė:
  • Mokymų programa sudaroma atsižvelgiant į esamas jos dalyvių stipriąsias puses ir tobulėjimo poreikius.
  • Dėmesys skiriamas ne tik geresniam komunikacijos, bendradarbiavimo, pasidalinimo vaidmenimis proceso supratimui, tačiau ir nuodugniai analizei, kaip šiame procese jaučiasi kiekvienas mokymų dalyvis, kokius asmeninius resursus jis išnaudoja, kokių potencialių savo galimybių jis dar nėra atskleidęs, kurios būtų vertingos visai kompanijai.
  • Ypatingas dėmesys ir laikas skiriamas tarpusavio bendravimo ypatumų supratimui: kokios yra šių žmonių tarpusavio bendravimo stiprybės, kokios yra probleminės sritys – visa tai susiejant su jų konkrečia darbine aplinka – ir kokie yra būdai problemoms įveikti.
  • Sudaromos galimybės kiekvienam mokymų dalyviui išsiaiškinti ir geriau suprasti, kokie asmeniniai veiksniai skatina jį elgtis vienaip ar kitaip, kokia yra emocijų įtaka elgesiui ir kaip jas valdyti – atsižvelgiama į realią darbinę aplinką ir jos keliamus reikalavimus.
  • Sudaromas kiekvieno mokymų dalyvių asmeninio tobulėjimo veiksmų planas ir planas, kokių veiksmų asmuo imsis siekdamas pagerinti visos kompanijos/savo skyriaus veiklą dėka geresnio savęs ir savo kolegų pažinimo.
  • Pagrindinis tokios mokymų programos išskirtinumas yra tai, kad dalyviai ne tik supažindinami su komandiniam darbui svarbiais įgūdžiais, žiniomis, tačiau jiems sudaromos galimybės išbandyti įvairias komandinio darbo situacijas, o kartu naudojant nuodugnią atliktų užduočių analizę ir visa tai susiejant su kiekvieno dalyvio stiprybėmis ir tobulintinomis sritimis formuojamas pagrindas savęs pažinimui, kurį galima perkelti ir naudoti kasdienėse darbinėse situacijose.
  • SAVĘS KAIP ASMENYBĖS IR DARBUOTOJO PAŽINIMAS.

Dėl išsamesnės informacijos prašome susisiekti su mumis.

© 2006-2015 "International People Management". All rights reserved.
CMS JustPageIT | Created e-sense